Gemeente Roermond

Roermond, 11 maart 2002

Onderhoud spoorviaduct Venloseweg / Broekhin-Zuid

Maandag 11 maart 2002 start de reconstructie van het spoorviaduct Venloseweg / Broekhin-Zuid. Volgens planning duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 12 juli 2002. (Afhankelijk van weers- en onvoorziene omstandigheden kan dit langer duren) De werkzaamheden omvatten het herstel van het complete viaduct inclusief aansluitende constructies zoals keerwanden, trappen, taludbekleding, hekwerken en dergelijke. Voor het viaduct zelf gaat het met name om het herstel van de betonnen constructie en het opnieuw conserveren (beschermen) hiervan.

Omleiding verkeer
In verband met de werkzaamheden is het noodzakelijk dat de weg over het viaduct voor het autoverkeer richting centrum wordt afgesloten vanaf maandag 11 maart 2002 tot 1 juli 2002. Fietsers kunnen gedurende het werk wel beide kanten op blijven rijden, hiervoor worden aparte voorzieningen aangebracht. In verband met de veiligheid van alle weggebruikers en het personeel van de aannemer zal een snelheidbeperking ter plaatse ingesteld worden.

In verband met het afsluiten van de straat voor het verkeer richting centrum wordt er een omleidingroute aangegeven. Het verkeer richting centrum wordt via de N280 of de Bredeweg omgeleid.