Persbericht

Bleekemolens Race Experience en cursus 'Verhoogde Rijvaardigheid' vernieuwd

Zandvoort, maart 2002. Bleekemolens Race Planet heeft de populaire Bleekemolens Race Experience en de leuke, leerzame cursus 'Verhoogde Rijvaardigheid' op Circuit Park Zandvoort nog aantrekkelijker gemaakt. Deelnemers aan de Race Experience mogen thans bijvoorbeeld enkele ronden met hun eigen auto op het circuit rijden!

Bleekemolens Race Experience biedt individuele deelnemers de unieke kans om zelf een echte formuleauto en een racetoerwagen te besturen op het wereldberoemde circuit van Zandvoort! Het dagvullende programma bestaat verder uit louter bijzondere, spannende onderdelen zoals een slipproef, een kartrace, een slalomproef en off-road rijden met een quad. Dankzij de vele, aantrekkelijke programmaonderdelen blijven de wachttijden beperkt. Het programma van Bleekemolens Race Experience is onlangs nog aantrekkelijker gemaakt. Een belangrijk verschil is bijvoorbeeld dat het nu ook mogelijk is om met de eigen auto op het circuit te rijden. Bleekemolen komt hiermee tegemoet aan de wens van vele deelnemers. Deelname aan Bleekemolens Race Experience kost inclusief lunch ¤ 195,- (doordeweeks) of ¤ 210,- (in het weekeinde).

De cursus 'Verhoogde Rijvaardigheid' van Michael Bleekemolens Racing School op Circuit Park Zandvoort voorziet duidelijk in een behoefte. De cursus, die openstaat voor zowel individuele deelnemers als voor bedrijven, leert de deelnemers om hun auto beter te beheersen en verkleint daarmee de kans op ongelukken. De cursus 'Verhoogde Rijvaardigheid' wordt nagenoeg volledig gevolgd met de eigen auto, zodat de cursisten kunnen ondervinden hoe hun eigen voertuig zich in grenssituaties gedraagt. De cursus bevat een theoretisch gedeelte, waarna de praktijk volgt met onder meer een remproef (met en zonder ABS), uitwijkproeven bij verschillende snelheden en situaties, en stuuroefeningen (ideale lijn, veilig bochten rijden bij hogere snelheden, slalom vooruit en achteruit). Doordat het aantal deelnemers klein is, kunnen de cursisten op veel aandacht van de instructeurs rekenen. Elke deelnemer ontvangt een certificaat. De cursus 'Verhoogde Rijvaardigheid' is geschikt voor iedere automobilist, ongeacht rijervaring, leeftijd of de auto die u bestuurt. Deelname kost slechts ¤ 135,-.

Circuit Park Zandvoort Incentives by Michael Bleekemolen organiseert tevens bewezen succesvolle incentives voor groepen vanaf 10 deelnemers. Bleekemolen heeft enkele populaire incentives samengesteld, ook is het mogelijk om zelf een programma op maat samen te stellen. Daarnaast zijn combinaties van een vergadering of een presentatie gevolgd door een incentive erg populair.

Voor nadere informatie en voor reserveringen kunt u bellen met (0900) RACEPLANET (0900-722 37 52) (¤ 0,30/minuut). Informatie over (de andere activiteiten van) Bleekemolens Race Planet vindt u ook op www.raceplanet.nl.
---

Voor de redactie: vertegenwoordigers van de pers die aan een programma willen deelnemen kunnen zich aanmelden bij Piet Bouwmeister, tel. (020) 61 111 20 (tevens de contactpersoon voor nadere informatie).