Gemeente Etten-Leur

Afscheid van wethouders en raadsleden

De vergadering van de gemeenteraad, die morgenavond (maandag 11 maart) om 19.30 uur wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis, staat voor een belangrijk deel in het teken van het afscheid van de raad. Er wordt met name aandacht gegeven aan die raadsleden die geen deel meer uitmaken van de nieuwe gemeenteraad, die op 14 maart a.s. aantreedt.

Thans is al bekend dat in elk geval vier leden niet terugkeren in de nieuwe gemeenteraad. Het zijn de wethouders J. van Harssel en W. Vermunt en de raadsleden A. Bakker en J. Brethouwer. Zij hebben zich niet meer verkiesbaar gesteld. Burgemeester drs. J. van Agt zal hen toespreken.

Aansluitend aan de raadsvergadering is er voor belangstellenden gelegenheid om in de Schonckzaal van het gemeentehuis persoonlijk afscheid te nemen van de terugtredende wethouders en raadsleden.

Op woensdag 20 maart a.s. is er van 16.30-18.00 uur in de Schonckzaal een openbare afscheidsreceptie van de wethouders Van Harssel en Vermunt. Het gemeentebestuur biedt hen deze receptie aan als dank voor hun langdurige bestuurlijke inzet voor Etten-Leur. Langs deze weg worden belangstellenden uitgenodigd om aanwezig te zijn.