Tower Technology eProcess Objects met Java middleware-integratie

Amsterdam, 11 maart 2002 - Tower Technology, leverancier van invoer- en verwerkingssystemen voor documenten en content, heeft J2EE EJB geïntegreerd in haar eProcess Objects-software. De nieuwe versie van eProcess Objects stelt gebruikers van Tower IDM hierdoor in staat te werken met uitermate schaalbare, volledig op Java gebaseerde procesautomatiseringsapplicaties via het internet.

Door eProcess Objects kunnen webgebruikers op productieniveau meedoen met document- en bedrijfsprocesautomatisering zonder verlies van functionaliteit of prestaties. Deze browsergebaseerde toegang maakt bedrijfsprocessen en -toepassingen toegankelijk voor mobiele medewerkers, partners, agenten en leveranciers. Hierdoor krijgen zij veilige selfservicetoegang tot relevante bedrijfsinformatie. Daarnaast zijn de kosten voor onderhoud en infrastructuur lager dan die van een eigen Wide Area Network.

Tower IDM is een op bedrijfsniveau schaalbaar, webgebaseerd systeem voor document-processing en opslagplaats voor content voor het beheer van alle vormen van ongestructureerde zakelijke informatie, zoals e-mail, web content, afbeeldingen, formulieren, computergegenereerde rapporten, afschriften, rekeningen en kantoordocumenten.

eProcess Objects-architectuur
J2EE EJB - Java 2 Enterprise Edition Enterprise Java Beans - biedt Tower IDM-gebruikers het gemak van werken met zeer schaalbare procesautomatiseringsoplossingen voor veelgebruikte applicatieservers. De EJB-infrastructuur biedt o.a. LDAP-compatibele veiligheid en directory services, en de keuze uit diverse toepassingen voor gebruik en beheer van databases, folders, documenten, fax, e-mail, workflow, werkformulieren en caseverslagen.

William Zastrow, Vice-President Corporate Marketing van Tower Technology: "Sterk schaalbare, objectgebaseerde middleware voor de integratie en het gebruik van toepassingen is tegenwoordig de enige richting voorwaarts. Tower combineert middleware-componenten en businessobjecten met kant-en-klare back-end-processen die volledig op de klantspecifieke situatie worden afgestemd. Daarmee levert Tower complete casemanagementtoepassingen aan verzekerings- en financiële instellingen en aan overheden".

Tower EJB-componenten zorgen ervoor dat XML-interfaces uitwisselbaar zijn met SOAP, Web Services en de Microsoft .NET-omgeving. Ondersteunde web servers zijn o.a. Apache, Sun iPlanet en Microsoft IIS met Microsoft- of Netscape-browsers. Een DCOM Bridge is beschikbaar voor de compatibiliteit met Microsoft business objects- en user interface-gebruik voor MS Windows-pc's. Workflow engines die worden ondersteund, zijn onder andere Plexus FloWare, Fujitsu iFlow, Staffware en IDM Flow Manager.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business-transacties. Towers expertise op het gebied van e-business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het web. De integratie van back-office-processen en al aanwezige gegevens met het web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en staat bekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com

Voor meer Informatie

Tower Technology
Suzanne Marwood

+44 (0)20-3012265
suzanne.marwood@towertechnology.co.uk

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
tower@whizpr.nl