Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Utrecht, 11 maart 2002

Een paar maanden geleden introduceerde Digital Architects BV de internetdienst FlexWindow: eenvoudig contentbeheer voor websites via e-mail. Vier maanden na de introductie blijkt het concept van contentbeheer via e-mail aan te slaan. Ondertussen hebben meer dan 1100 particulieren en bedrijven een account afgesloten bij de internetdienst. In de maand januari van 2002 verzorgde FlexWindow al meer dan 5000 contentwijzigingen op websites.

Content management voor kleinere websites

FlexWindow is een uitkomst voor de kleinzakelijke gebruiker. Ook eenvoudige websites bevatten content die regelmatig dient te worden aangepast zoals nieuws, competitieuitslagen, productinformatie en aankondigingen. Een content management systeem past echter zelden in het budget, waardoor particulieren en bedrijven met eenvoudige websites beperkt worden in hun mogelijkheid om tijdig en efficient wijzigingen door te voeren. Ook internetbureau's onderkennen het probleem, en gebruiken FlexWindow als low-end contentbeheersoplossing voor hun klanten. Gebruikers zelf zijn vooral gecharmeerd van de eenvoud. Meer dan het versturen van een e-mail hoef je niet te kunnen.

De aantrekkelijke prijs maakt het ook voor particulieren en bedrijven met een beperkt budget mogelijk om zelf webpagina's te wijzigen. Door gemak van e-mail zijn ook niet-technische mensen in staat webpagina's up-to-date houden. Het veranderen van prijzen, toevoegen van nieuws of vernieuwen van afbeeldingen kan zelf worden gedaan zonder kennis van HTML en zonder het lastigvallen van de webmaster. Prijzen variëren tussen de 55 en 275 Euro per jaar. Voor persoonlijk gebruik is er een gratis basic account.

FlexWindow is te vinden op http://www.flexwindow.com.



Ingezonden persbericht