P E R S I N F O R M A T I E

Binnen- en Buitenshuis 2002 met succes afgesloten
Bezoekersaantallen stijgen weer

Rotterdam, 11 maart 2002 - De beurs Binnen- & Buitenshuis 2002 heeft met ongeveer 59.250 bezoekers duidelijk meer aandacht getrokken dan de vorige jaren. De keuze om de twee bestaande beurzen op gebied van interieur en tuinen te combineren, blijkt een succes te zijn. Tevens kan men concluderen dat men de beursperiode liever niet met de data van de voorjaarsvakantie kan laten samenvallen. Met als resultaat een toename van circa 6.000 bezoekers.

De organisatie van de beurs heeft ook dit jaar bewust de keuze gemaakt om de bezoekers kwaliteit te bieden. Het is gebruikelijk om op de beurs nieuwe collecties voor het komende jaar te tonen. Deze noviteiten waren alom vertegenwoordigd. Daarnaast heeft men gekozen voor een opzet waarbij de mix tussen tuinen en woninginrichting ook daadwerkelijk door elkaar heen loopt. De bezoekers liepen door een strak ingerichte modeltuin, konden vervolgens zich laten voorlichten over de trends in tuinbanken en aansluitend konden zij de mooiste gordijnen of lamellen uitkiezen, zodat hun eigen woning volledig naar eigen smaak werd verfraaid.

Internet
Bezoekers kunnen nog nagenieten van de beurs op de internet-site: informatie verzamelen over de producten van de exposanten die hun interesse opwekten of gewoonweg bladeren in het fotodagboek van de afgelopen periode. De site is te openen op http://www.binnen-buitenshuis.nl.

Organisatie
Binnen- & Buitenshuis 2002 werd georganiseerd door RTB Beurzen. Ook Visma 2002, de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke bezoekers (van woensdag 20 tot en met zondag 24 maart a.s.). In het najaar treft u in Ahoy' Expo Center in Rotterdam de beurzen Femina 2002 (4 tot en met 13 oktober) en SkiHappyInn 2002 (17 tot en met 20 oktober) aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.

---

---