Ingezonden persbericht

Solutions Design lanceert CMS CESys versie 1.0

DEN HAAG, 20020311 -- Voor webbureaus die onderhoudbare websites willen ontwikkelen, zonder dat hun klanten daarbij kennis nodig hebben van HTML, is er nu een prettig werkend en betaalbaar Content Management Systeem op de markt: CESys. Dit systeem stelt klanten van deze webbureaus in staat hun sites te beheren m.b.v. een zeer intuïtief programma.

FUNCTIONALITEIT
CESys stelt developers in staat in korte tijd consistente websites te bouwen, waarbij alleen díe onderdelen van de content gewijzigd kunnen worden, die door de sitebouwer zijn aangegeven. Hierdoor blijft de lay-out van de site altijd intact zonder dat hoge onderhoudskosten benodigd zijn voor het inhuren van specialisten.

Binnen het systeem zijn veelgevraagde site-functionaliteiten zeer eenvoudig te implementeren, zonder dat daar uitgebreid of complex programmeerwerk voor nodig is. Zo is een nieuwssysteem met al dan niet automatische archivering met enkele clicks te ontwikkelen en kan content van elders op een site eenvoudig hergebruikt worden, desgewenst zonder tussenkomst van de contentbeheerder en met een afwijkende lay-out.

CESys wordt geleverd met een grote hoeveelheid standaard templates. Door de open structuur van het systeem kan de ontwikkelaar hieraan een schier oneindige hoeveelheid templates toevoegen voor hergebruik in volgende sites.

In vergelijking met andere Content Management Systemen is CESys zeer betaalbaar. Bovendien heeft het systeem als unieke eigenschap dat het webbureau - in overleg met zijn klant - bepaalt welke delen van de site gewijzigd moeten kunnen worden. Zo worden alleen mogelijkheden geboden die wenselijk zijn.

SOLUTIONS DESIGN
Solutions Design is al vanaf 1997 specialist op het gebied van sitebouw en heeft op basis van haar ervaringen daarmee besloten CESys te ontwikkelen, ook voor intern gebruik. Dit heeft geresulteerd in een zeer efficiënte werkwijze bij het ontwikkelen van dynamische sites, waardoor een dubbele hoeveelheid klanten in dezelfde tijd bediend kan worden.



Ingezonden persbericht