Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-03-2002 Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Oss

Zondagmiddag is een 33-jarige man uit Oss aangehouden. De man bedreigde aan de Pierson-straat in Oss een 53-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Oss. De man, die waarschijnlijk overspannen is, bedreigde het echtpaar met een mes. De 53-jarige man slaagde er in het mes van de andere man af te pakken. Bij de worsteling die daarbij ontstond raakte de 53-jarige man licht gewond. De bedreiger is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WONING, Heeswijk Dinther

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Kaathovensedijk in Heeswijk Dinther. Een deur van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Sieraden en geld werden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN

Afgelopen nacht is een 35-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur. De man had ruim drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. De controle vond plaats op de Docfalaan in Oss.

Dezelfde nacht werd een 29-jarige Ossenaar voor hetzelfde feit bekeurd. Ook hij had ruim drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 8 uur. De man werd op de Hescheweg in Oss gecontroleerd.