Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 11-03-2002 Persbericht district AA & Dommel

RIJDEN ONDER INVLOED (Vught)

Van zondag op maandag is een 40-jarige automobilist uit Vught op de Kloosterstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

ERNSTIGE MISHANDELING VOETBALLER (Wijbosch)

Zondagmiddag is een 25-jarige inwoner uit Wijbosch tijdens een voetbalwedstrijd op een sportterrein aan de Veghelsedijk in zijn woonplaats ernstig mishandeld. Op het moment dat de wedstrijd even stil lag ontstond er verbale onenigheid tussen spelers van de Wijbosche ploeg en spelers van een voetbalclub uit Mariahout. Plotseling is het slachtoffer door één van de tegenspelers zo hard in zijn gezicht geslagen dat hij daarbij een gebroken-en een ge-scheurde kaak opliep. Het slachtoffer moet nog nader worden behandeld in het ziekenhuis en zal een aantal weken geen vast voedsel tot zich kunnen nemen. De politie onderzoekt de zaak.

MAN MET ROLSTOEL IN DE SLOOT (Sint Oedenrode)

Van zondag op maandag is een inwoner uit Boskant (leeftijd onbekend) op de Boskantseweg in Sint Oedenrode met zijn rolstoel in een sloot terecht gekomen. De man werd door een voorbijganger ontdekt nadat hij ongeveer twee uur in de sloot had gelegen.. Het slachtoffer had een GSM bij zich, maar wilde volgens zijn zeggen niemand wakker bellen. Politiemen-sen hebben hem begeleid naar huis. Voor zover bekend heeft de man geen nadelige gevolgen aan zijn avontuur overgehouden.

115,= BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL (Sint Michielsgestel)

Maandagmiddag is een 19-jarige Gestelse in een supermarkt aan het Petrus Dondersplein in Sint Michielsgestel betrapt op diefstal van snoep t.w.v. 9,10. Zij is aangehouden en kreeg een boete van 115,=.