Stadsdeel Zeeburg

Inspraakavond herinrichting Veelaan

Op maandag 11 maart 2002 om 19.30 uur organiseert stadsdeel Zeeburg een inspraakavond over een ontwerp voor de herinrichting van de Veelaan. De locatie is: de vergaderzaal van het Instituut voor Sociale Geschiedenis, Cruquiusweg 31.

Het ontwerp voor de herinrichting van de Veelaan voorziet in vrij liggende fietspaden en een fraai ingericht plein voor het IISG-gebouw. Naast bespreking van het ontwerp als geheel, kunt u een voorkeur uitspreken over de inrichting van het plein voor het gebouw IISG en de aansluiting van de fietsroute vanaf de Zeeburgerkade op de Veelaan en C. van Eesterenlaan. De keuze voor een profiel met vrij liggende fietspaden staat niet ter discussie.

De resultaten van deze inspraakavond worden samen met het definitieve plan ter vaststelling aan het stadsdeelbestuur voorgelegd. Behalve op de inspraakavond kunt u tot vrijdag 8 maart uw zienswijze over het ontwerp voor de Veelaan naar voren brengen in een brief aan het Dagelijks Bestuur van Zeeburg.

Het ontwerp ligt tot de inspraakavond ter inzage in het:
* Publiekscentrum van het stadsdeelkantoor, geopend op maandag van 8.30 - 15.30 uur en van 17.00 - 19.00 uur, dinsdag van 8.30 - 12.30 uur, en op woensdag tot en met vrijdag van 8.30 - 15.30 uur.
* Wijkcentrum Havens Oost, Cruquiusweg hoek C. van Eesterenlaan, geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.