Gemeente Heusden


Aanleg fietssuggestiestroken en voetpad Nassaulaan

We gaan de Nassaulaan in Vlijmen veiliger maken voor fietsers en voetgangers. In september 2001 spraken bewoners en bedrijven met de gemeente Heusden over dit plan. Naar aanleiding van dit overleg is een aantal punten aan het plan toegevoegd.

Het plan
11 maart aanstaande beginnen we met de uitvoering. Als eerste wordt de kruising Nassaulaan-Tunnelweg gereconstrueerd. Vervolgens worden op drie plaatsen in de Nassaulaan wegversmallingen aangebracht. Ten slotte worden er een fietssuggestiestroken aan beide zijden van de weg gelegd en een voetgangerspad aan de zuidzijde.

De werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden aan de kruising Nassaulaan-Tunnelweg wordt één rijstrook vrijgehouden voor het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt geregeld met een verkeersregelinstallatie. Tijdens de werkzaamheden in de Nassaulaan wordt de rijbaan tijdelijk plaatselijk versmald. We proberen verkeer in beide richtingen mogelijk te maken. De verwachting is dat de werkzaamheden half juni 2002 afgerond zijn. Of dit lukt, hangt af van het weer. De werkzaamheden zullen voor tijdelijk overlast voor de omgeving zorgen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Natuurlijk proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk, de heer F. van Engelen, via telefoonnummer 0654 94 56 35.