Ingezonden persbericht

Klad.nl - uw digitale kladblok

Klad.nl opent haar deuren

NEDERLAND, 20020311 -- Vandaag gaat Klad.nl officieel van start. Klad.nl is een gratis kladblok-service. Op www.klad.nl kan iedereen tekst opslaan om deze later - op iedere plek met internettoegang - weer in te zien. Met een persoonlijk wachtwoord heb je altijd en overal toegang tot je eigen kladblok.

Gebruikers van Klad.nl krijgen een persoonlijk kladblok. Hierin kan alles worden bewaard, zolang het platte tekst is: mailtjes, agendagegevens, boodschappenlijstjes, memo's, verslagen, bookmarks, geniale invallen, websiteteksten, adressen, enz.

De site is ontworpen met het oog op functionele eenvoud. Doordat de technische drempel zeer laag is gehouden, is Klad.nl zelfs op trage systemen met sterk verouderde browsers razendsnel op te roepen en te gebruiken. Door het lichte ontwerp is Klad.nl bovendien te gebruiken in een braille-browser voor visueel gehandicapten.

Klad.nl wordt gemaakt door drie onafhankelijke ontwerpers. Wij hopen onze kladblok-service aan een groot publiek te kunnen aanbieden. Op dit moment wordt gewerkt aan een Engelstalige versie van Klad.nl.

http://www.klad.nl
Kontakt: info@klad.nl