Ingezonden persbericht

Persconferentie NVPI inzake Ontwikkelingen in nationaal muziekproduct

Uitnodiging persconferentie NVPI


Onderwerp : Ontwikkelingen in nationaal muziekproduct
Organisatie : NVPI, brancheorganisatie voor de entertainmentindustrie
Tijd : Woensdag 13 maart, aanvang 13.30 uur (ontvangst 13.00 uur) tot 14.30 uur
Plaats : Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Wandelganger 1, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag

Geachte heer/mevrouw,

Graag nodigen wij u uit voor de persconferentie die de NVPI, brancheorganisatie voor de entertainmentindustrie, op woensdag 13 maart a.s. vanaf 13.30 uur zal houden in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag (zaal Wandelganger 1). De bijeenkomst staat in het teken van de toekomst van het nationale muziekproduct. Tijdens de persconferentie zal mr. P. Solleveld, directeur NVPI, de marktcijfers 2001 van de audiobranche bekendmaken. Tevens wordt de ontwikkeling van de audioverkopen in historisch perspectief geplaatst. Ook wordt een verrassend onderzoek gepresenteerd naar de aandacht voor het nationale muziekproduct op de radio.

In het boekje De muziekindustrie binnenste buiten komen artiesten, managers en medewerkers van platenmaatschappijen aan het woord over wat er komt kijken bij het produceren van een succesvol muziekproduct. Het eerste exemplaar van deze NVPI-uitgave (boek/CD) wordt overhandigd aan mr. A. Nicolaï, Tweede Kamerlid van de VVD.

Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezigen.

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst. Wij verzoeken u uw komst te bevestigen per e-mail (info@lindblom.nl) of voor meer informatie kunt u bellen met 070-4262124. Tevens kunt u schriftelijke informatie aanvragen. Als u deze informatie wenst te ontvangen, dan kunt u dit per e-mail doen.

Met vriendelijke groet,

Bregje Spijkerman
Namens de NVPI

Lindblom
public relations_public affairs
Muzenstraat 89
2511 WB Den Haag
T +31 70 426 21 24
F + 31 70 426 21 11
E bregje.spijkerman@lindblom.nl I www.lindblom.nl