Ten Hagen & Stam


Datum 6-feb-2002

Titel Wereld van IT beheer 2002

Onderwerp- gebied ICT Breed

Product / Event Congres

De Wereld van IT Beheer

Den Haag, 25 januari 2002

Op 13 en 14 maart 2002 organiseert uitgeverij ten Hagen & Stam het symposium en de vakbeurs 'De Wereld van IT Beheer'. Het evenement vindt plaats in Amsterdam RAI. Het is alweer het zesde achtereenvolgende jaar dat dit evenement gehouden wordt.

Dit jaar staat het symposium in het teken van het thema 'Actie & Reactie'. Het praktische karakter van het symposium wordt weerspiegeld in 15 workshops over actuele onderwerpen op het gebied van IT Service Management. De workshops bieden ruime mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Deelnemers aan het symposium kunnen een keuze uit deze workshops maken. In de weken voorafgaand aan het symposium worden verschillende workshops al met de deelnemers gestart, waardoor een langdurige interactie plaatsvindt tussen de deelnemers van workshops en de andere bezoekers van het symposium, alsmede met andere geïnteresseerden in het werkveld. Met de inzet van mailinstrumenten, discussiefaciliteiten op ITSM PORTAL en de symposiumgebiste wordt een interactief symposium gecreëerd.

Daarnaast zijn er enkele tientallen sessies met sprekers uit de politiek en het bedrijfsleven. Master of ceremonies is humorist en taalkunstenaar Frank van Pamelen.

Naast het centrale thema 'Actie & Reactie' zijn er twee speciale kernthema's: MKB en Integraal Beheer. Deze thema's komen op diverse wijzen in het programma terug.

De plenaire sessies worden ingeleid door Harrie Kisters van Gartner Nederland, Harry van Irsel van BMVS Management Consultants, Jacob Verschuur van Ernst & Young ICT Leadership, Henk van Tuinen van het CBS en Hella Voûte-Droste, lid van de Tweede Kamer.

Het symposium wordt afgesloten met een plenaire forumdiscussie waarbij de deelnemers aan het symposium bepalen welke onderdelen in het vakgebied verbeterd moeten worden. Het forum bestaat uit de belangrijkste vertegenwoordigers van de te onderscheiden rollen in het IT-werkveld. De recente ontwikkelingen in het werkveld, de groeiende aandacht voor het MKB en de opstelling van de overheid zullen centraal staan in deze discussie.

Speciaal voor het symposium is er een website gecreëerd: www.wereldvanitbeheer.nl, waar de laatste ontwikkelingen rond het symposium weergegeven worden.

Noot aan de redactie:
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ageeth Luisman van ten Hagen & Stam.
Telefoonnummer: 070 304 6184
E-mailadres: a.luisman@wkths.nl.


Product / Event a.luisman@wkths.nl
Present-Exemplaar tenhagenstam@artifexsupport.com