NU'91

Korting vakliteratuur

Lid zijn van NU91, dat zegt al veel over je betrokkenheid bij je vak. Dan ben je vast ook geĂŻnteresseerd in 25% korting op vakliteratuur.

NU91 wil haar leden optimaal de mogelijkheid bieden het laatste nieuws in de zorg bij te houden. Daarom is per 1 april een samenwerking aangegaan met Bohn Stafleu Van Loghum. Je vak bijhouden kan nu een stuk goedkoper. NU91-leden ontvangen 25% korting op de abonneeprijs van Verpleegkunde Nieuws en Pallium.

Verpleegkundige Nieuws
is een actueel en onafhankelijk blad exclusief voor de verpleging en verzorging. Verpleegkunde Nieuws verschijnt elke 14 dagen en bevat nieuwsberichten over de gezondheidszorg, vak- en achtergrondartikelen, interviews, commentaren en nieuwsanalyses. Daarnaast kent Verpleegkunde Nieuws een lezersservice met korting op diverse producten.

Pallium
is het tijdschrift voor palliatieve zorg, een podium voor alle hulpverleners in deze zorg. Het blad besteedt aandacht aan symptoombestrijding, vakinhoudelijke onderwerpen, verpleegkundige, spirituele en psychosociale dilemmas, nieuwe (samenwerkings)projecten, onderzoek en beleidsvorming. Ieder nummer bevat een servicegedeelte, met aandacht voor congressen, cursussen, recent verschenen boeken en interessante websites. Pallium verschijnt zes maal per jaar.

Wil je gebruik maken van deze interessante aanbieding? Print dan dit document uit en vul de onderstaande bon in en stuur deze, zonder postzegel, naar Bohn Stafleu Van Loghum. Heb je reeds een abonnement op Verpleegkunde Nieuws of Pallium? Dan wordt dit bij de eerst volgende betaling omgezet in een kortingsabonnement. Abonnementen van 1 januari 2002 tot 1 april 2002 worden met terugwerkende kracht omgezet in een kortingsabonnement, hiervoor kun je contact opnemen met Bohn Stafleu Van Loghum, tel.: 030-6383736


---

Ja, die korting op vakliteratuur laat ik niet lopen. Noteer voor mij een abonnement op:

* Verpleegkunde Nieuws

Jaarabonnementsprijs 2002 voor NU91-leden 30,- i.p.v. 41,-


* Pallium

Jaarabonnementsprijs 2002 voor NU91-leden 37,- i.p.v. 49,50

Ik wil mijn huidige abonnement omzetten in een kortingsabonnement:

0 Verpleegkunde Nieuws

0 Pallium

* Naam:

* Functie:

* Soort instelling:

* Adres:

* Postcode/Plaats:

* Datum:

Handtekening:


---

Bohn Stafleu Van Loghum

t.a.v. mw. P.A. Werkman

Antwoordnummer 2767

3970 WJ Houten

Terug naar de NU'91 home page....