Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Superstar Jurgen in Eindhovense DansSalon
Eerste editie Superstar DJ's wordt vervolgd met DJ Jurgen

Na de eerste uiterst succesvolle editie van Superstar DJ's, afgelopen vrijdag, brengt de Eindhovense DansSalon deze week niemand minder dan Jurgen. Ook de twee opvolgende vrijdagen zullen nog in het teken staan van nationale DJ grootheden als Melvin en Ferry Corsten. Zo heeft De DansSalon haar weekend compleet en is het de enige uitgaansgelegenheid aan het Stationsplein die maximaal gebruik maakt van de toegestane openingstijden. Donderdag en zondag van 22:00 tot 04:00 uur en vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 05:00 uur. Vier dagen maximale dance dus!

Aanstaande vrijdag, 15 Maart, zal Jurgen het vervolg zijn van Superstar DJ's wat vorige week vrijdag succesvol van start is gegaan met Stephen. Samen met resident DJ Syben Ray staan beide heren hun mannetje achter de draaitafels van de DansSalon en zullen garant staan voor een feestlijke maar vooral klankrijke avond waarbij menigeen zich aan de dansvloer zal wagen.

Jurgen begon zijn DJ carrière in 1978 bij een lokaal radiostation in Den Haag, waarna hij vervolgens in 1985 een grote stap maakte naar Veronica. Bekendheid verwierf hij echter pas toen house zijn intrede maakte. Deze nieuwe stroming bracht hem in het club circuit waarmee hij residentschap verwierf bij de Amsterdamse discotheek Escape. Het produceren van eigen platen kon uiteraard niet uitblijven en in 1998 scoorde hij zijn eerste echte hit met "Better of alone".

Voor meer informatie, begeleidend fotomateriaal of een vermelding op de gastenlijst kunt u contact opnemen met:

De DansSalon Eindhoven
Stationsplein 4 / Postbus 614
5600 AP EINDHOVEN
040-2456377
040-2454961
press@danssalon.com
www.danssalon.com