Gemeente Rotterdam

Openbaar overleg over collegevorming met Leefbaar Rotterdam

Vrijdag 15 maart, 13.00 uur in kamer 7 van het stadhuis zal lijsttrekker Pim Fortuyn van Leefbaar Nederland een openbare bijeenkomst houden met de lijsttrekkers van de PvdA, CDA, VVD, Groen Links, D66, SP, Stadspartij en Christenunie/SGP. In deze bijeenkomst wil hij vaststellen welke partijen een basis zien voor een samenwerking met Leefbaar Rotterdam in een College van Burgemeester en Wethouders.

Na deze bijeenkomst zal hij met de betrokken partijen een raamwerk voor een collegeprogramma opstellen om aan de hand daarvan kandidaat-wethouders aan te zoeken en aan de Raad voorstellen deze te benoemen, waarna het nieuwe college aan de slag kan om een programma op te stellen. De uitgenodigde lijsttrekkers zijn vrij om voor deze bijeenkomst een delegatie samen te stellen.

Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Vertegenwoordigers van de media worden gevraagd zich van tevoren aan te melden om plaatsen te kunnen reserveren. U kunt zich aanmelden bij afdeling Communicatie de Bestuursdienst Rotterdam: 010- 417 35 32.