Ingezonden persbericht

Schaatser Jakko Jan Leeuwangh online met eigen site

NIEUWEGEIN, 20020314 -- Vanaf vrijdag 15 maart is de internetsite van professioneel schaatser Jakko Jan Leeuwangh live. De internetsite is ontwikkeld door internetbureau eFocus in samenwerking met Jakko Jan Leeuwangh. De internetsite bestaat uit feiten en foto's van Jakko Jan Leeuwangh en het laatste schaatsnieuws bekeken door de bril van Jakko Jan Leeuwangh. Tevens zijn er een aantal interactieve elementen op de site zoals de "Ben ik fan van Jakko Jan"-quiz en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Jakko Jan Leeuwangh over zijn site:

"Ik wilde een site waarin ik schaatsliefhebbers een kijkje achter de schermen geef. Er moest ook zeker plaats zijn voor humor. eFocus heeft een prachtige site gemaakt die aan mijn wensen voldoet!".

Over Jakko Jan Leeuwangh

Jakko Jan Leeuwangh is schaatser binnen team Spaarselect. Zijn specialisme is de 1.000 en de 1.500 meter. Momenteel staat Jakko Jan Leeuwangh 4de in de nationale ranglijst sprint.

Meer informatie over Jakko Jan Leeuwangh is te vinden op www.jakkojanleeuwangh.nl.

Over eFocus

eFocus is een internetbureau gericht op de realisatie van eProjecten, zoals internetsites en content management systemen, en advisering omtrent eMarketing. eFocus bestaat uit een enthousiast team van 12 internet specialisten. eFocus verricht werkzaamheden voor onder andere de Ernst & Young Nederland, Quote Media Groep, AGU en Vizzavi. Meer informatie over eFocus is te vinden op www.efocus.nl.



Ingezonden persbericht