Ingezonden persbericht

Appèl B.V. neemt Het Hart B.V. over

'S-HERTOGENBOSCH, 20020315 -- Appèl B.V. en Het Hart B.V. hebben op 15 maart 2002 overeenstemming bereikt over de overname van Het Hart B.V uit Monster door Appèl B.V. uit 's-Hertogenbosch. Het Hart B.V. richt zich voornamelijk op catering op grote bouwlocaties in Nederland. Appèl B.V. is een dienstverlener, gespecialiseerd in bedrijfscatering, schoonmaakdiensten en theater-receptiediensten.

De transactie zal geen negatieve gevolgen hebben voor de werkgelegenheid bij Het Hart B.V. Ook zal de naam Het Hart B.V. gehandhaafd blijven.

Het Hart B.V. is opgericht in 1990 en is gevestigd in Monster. De totale omzet bedroeg in 2001 NLG 3,3 miljoen en het bedrijf heeft ruim 70 medewerkers in dienst.

Appèl B.V. verricht werkzaamheden op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak- en theater-receptiediensten. Appèl B.V. richt zich op het werkgebied Midden- en Zuid-Nederland, onder de lijn Rotterdam-Utrecht-Arnhem. Gezamenlijk zullen er circa 1150 medewerkers in dienst zijn. De te verwachte omzet zal voor 2002 uitkomen op circa 23 miljoen euro.



Ingezonden persbericht