Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 15-03-2002 Persbericht district Den Bosch

DRUGSDEALERS AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 37-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. Door enkele poli-tiemensen in burger werd gezien dat de man drugs stond te verhandelen op het Stationsplein in `s-Hertogenbosch. Bij zijn aanhouding had hij nog 9 zakjes heroïne bij zich. Deze zijn in beslag genomen. Dezelfde middag is ook een 20 jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ook hij werd betrapt toen hij stond te dealen op het Stationsplein. Bij zijn aanhouding had hij 9 bolletjes cocaïne bij zich. De drugs zijn in beslag genomen Vrijdagmorgen is een 20-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Door politiemensen werd gezien dat de man aan het dealen was op het Stationsplein. Bij de aanhouding werden 15 bolletjes cocaïne aangetroffen. Alle mannen zijn in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 41-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Ze werd in een winkel aan de Pensmarkt in `s-Hertogenbosch betrapt toen ze voor ruim 160 Euro spullen weg nam. Uit onderzoek bleek dat de vrouw zich eerder ook nog had schuldig gemaakt aan een insluiping. Ze is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN MET DRUGS AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 47-jarige man uit Vught aangehouden. De man werd op het Em-maplein gecontroleerd. Daar bleek hij in het bezit te zijn van 16 bolletjes cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen en de man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK BEDRIJF, Drunen

Donderdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Thomas Edisonweg in Drunen. Een deur en een roldeur werden opengebroken. In het bedrijf is geprobeerd een kluis open te maken. Nog onbekend is wat er is gestolen.

AUTO GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is ingebroken in een garagebedrijf aan de Balkweg in `s-Hertogenbosch. Een inbraakwerende ruit van de showroom werd vernield. Uit de showroom werd een zwarte Audi S8 Quatro gestolen. De auto is gloednieuw en had nog geen kenteken. De waarde van de auto is ruim 125.000 Euro.