Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie



Doorgereden na aanrijding Katwijk (D1)
Een tot nu toe onbekende man is na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de kruising van de Meeuwenlaan en de Secretaris Varkevisserstraat doorgereden. Donderdagavond 14 maart rond 17:15 uur gebeurde een aanrijding met een 13-jarige fietser uit Katwijk. De jongen liep in het gezicht letsel op en is met de ambulance naar het LUMC in Leiden gebracht. Van de andere partij is bekend dat de man wel is uitgestapt en met een gsm heeft staan telefoneren, maar daarna is weggereden. De politie verzoekt getuigen van het ongeval contact op te nemen. De politie in Katwijk is bereikbaar onder telefoonnummer (0900) 8844.

Ongeval Gouda (D2)
Bij een aanrijding tussen een snorfiets en een bromfiets op het fietspad van de Nieuwe Gouwe O.Z. zijn donderdag 14 maart rond 20.00 uur 3 personen licht gewond geraakt. De 52-jarige bestuurder van de bromfiets, een Gouwenaar, moest uitwijken voor een jogger. Hierbij raakte hij de 18-jarige Goudse bestuurster van de snorfiets. Zij en een 17-jarige Goudse die achterop zat, vielen en hielden hier een kneuzing aan over. Ook de bromfietser viel en liep een kneuzing op.

Poging beroving Nieuwerkerk a/d IJssel (D2)
Een 26-jarige Nieuwerkerkse is donderdag 14 maart rond 20.45 uur slachtoffer geworden van een poging tot beroving. Zij liep in de fietstunnel onder het spoor tussen de Wilg en de Wolga. Een onbekende man pakte haar beet en wilde haar tas afpakken. De vrouw verzette zich hevig, maar de man rende met de tas weg. Hierop rende de vrouw hem achterna waarop een worsteling tussen de twee ontstond. De vrouw kreeg hierbij vuistslagen in haar gezicht. Uiteindelijk heeft de man de tas naar haar teruggegooid. De Nieuwerkerkse heeft aan de worsteling een blauw en pijnlijk oog overgehouden.

Rijden onder invloed Leiden (D4)
Op de Tjalmaweg is op 14 maart om 00.30 uur een 38-jarige Katwijker aangehouden ter zake rijden onder invloed. De man blies op het bureau 560 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.

Inbraak woning Leiden (D4)
In de Louis Armstronglaan is op 14 maart ingebroken. De voordeur werd geforceerd. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.



Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326
Afkomstig van: E. Straathof
Datum: 15 maart 2002