EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

'EVO Logistiek', nieuw vakblad van EVO

Op 15 maart verscheen EVO Logistiek, vakblad voor specialisten en management, een nieuwe uitgave van EVO. Met dit vakblad wil EVO, de belangenbehartiger van verladers, ontvangers en eigen vervoerders, haar leden specialistische kennis aanbieden ten behoeve van een optimale goederenstroom.

EVO Logistiek verschijnt naast EVO Magazine, het maandelijks vakblad voor verladers en eigen vervoerders.

EVO Logistiek heeft een opvallend A3-formaat en het verschijnt zesmaal per jaar in een oplage van 6000 exemplaren. Het wordt op abonnementsbasis verspreid onder de logistiek managers, logistiek specialisten en het management van EVO-leden met vijftig werknemers of meer.

In EVO Logistiek staan nieuwsfeiten, interviews, beleids- en achtergrondinformatie op het gebied van internationaal handelsverkeer, interne logistiek en gevaarlijke stoffen en milieu. Daarnaast wordt aandacht besteed aan onderwerpen gericht op een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, zoals bijvoorbeeld human resource management, automatisering en opleidingen.

Op deze manier blijft de abonnee niet alleen op de hoogte van noodzakelijke informatie op zijn vakgebied, hij wordt tevens geïnformeerd over zaken waarmee hij als directielid, logistiek manager of specialist dagelijks te maken heeft.

De exploitatie en realisatie van EVO Logistiek heeft EVO ondergebracht bij Brouwer Media BV in Leusden, onderdeel van de Brouwer Groep. De redactie is deels gevestigd in Zoetermeer en deels in Leusden. Hoofdredacteuren van EVO Logistiek zijn Meindert Wijnberg (algemeen) en Ab Wesselink (EVO).