Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-03-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.05 uur

Winkeldief aangehouden

BAARN Donderdagmiddag 14 maart werd in een winkel aan de Laanstraat een vrouw aangehouden voor het stelen van kleding.

Winkelpersoneel zag omstreeks 15.55 uur een vrouw kleding in haar tas stoppen en vervolgens zonder af te rekenen de winkel verlaten. De 54-jarige vrouw uit Den Dolder werd aangehouden en overgedragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie.

Uit onderzoek bleek dat de vrouw niet alleen gestolen kleding in haar tas had, maar ook gestolen kleding onder haar eigen kleding droeg. De vrouw had op het moment van de aanhouding twee broeken over elkaar aan. Tevens werden een aantal andere van diefstal afkomstige goederen bij de vrouw aangetroffen. De vrouw werd voor verhoor ingesloten op het bureau.

Bromfietser onder invloed

BAARN Tijdens een alcoholcontrole op de Prins Hendriklaan werd in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 maart een vrouw aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 02.00 uur werd de 19-jarige vrouw uit Soest staande gehouden. Na een eerste blaastest bleek dat de vrouw gedronken had. Zij werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Hier werd duidelijk dat zij 0,65 promille alcohol in haar lichaam had.

Met een rijontzegging van één uur en een boete werd de vrouw naar huis gestuurd.