Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CEYONIQ benoemt Gert-Jan de Vries tot Managing Director Nederland

De Vries ziet vele kansen in Nederlandse groeimarkt CLM

Barneveld, 15 maart 2002 Ceyoniq, toonaangevend softwareleverancier in content-, document- en archivemanagement, heeft bekend gemaakt dat Gert-Jan de Vries onlangs is benoemd tot Managing Director voor de nieuwe Nederlandse vestiging. De Vries volgt hierbij Menno Rutgers op, die een internationale functie op het hoofdkantoor in Duitsland heeft aanvaard. De Vries zal zich voornamelijk toeleggen op het uitbouwen van de Nederlandse organisatie tot een vooraanstaande speler op de Nederlandse markt voor contentmanagement, documentbeheer en archivering. Hiervoor was De Vries werkzaam als Marketing Manager bij CEYONIQ.

Eerdere ervaring op het snijvlak van sales en ICT heeft Gert-Jan de Vries opgedaan bij Aecis BV in Lelystad (onderdeel van Hagemeyer NV), eerst als accountmanager, later als Sales manager. In die laatste functie was hij verantwoordelijk voor de afdeling Solutions, waarbij hij leiding gaf aan een team van zes accountmanagers. Aecis leverde onder andere totaaloplossingen op het gebied van document en workflow management. Van 1994 tot 1998 was hij bij Ruys Handelsmaatschappij BV en Ruys Holding onder andere actief met het opzetten van samenwerkingsverbanden en verkoop-informatiesystemen, en met de coördinatie en rapportage van de verkoopactiviteiten.

Dankzij zijn brede werkervaring heeft Gert-Jan de Vries kennis van verschillende software oplossingen, met name op het gebied van imaging en documentmanagement. Gert-Jan de Vries studeerde International Marketing aan de Heao.

De Vries ziet grote kansen voor CEYONIQ in de groeiende Nederlandse markt: Informatie, Processen en Mensen zijn vandaag de dag de belangrijkste business drivers voor een organisatie. Synchronisatie van deze drie factoren leidt tot een beter rendement, een hogere efficiency en een gestroomlijnde organisatie. Iets wat zeer logisch klinkt maar in de praktijk nog maar mondjesmaat wordt toegepast. Informatie is meer dan documenten, meer dan een database, meer dan een SCM, ERP of CRM pakket. Als dat begrip er eenmaal is bij bedrijven, dan zal de rest vanzelf volgen.

Over CEYONIQ
CEYONIQ is wereldwijd toonaangevend aanbieder van innovatieve Content Lifecycle Management systemen. CEYONIQ software ondersteunt en beheert documenten en informatie gedurende de gehele levenscyclus, inclusief automatische herkenning van inhoud, intelligent informatie-management en het archiveren van documenten conform standaarden. Interfaces, ondermeer met Siebel, Oracle, mySAP.com", Documentum, Lotus Notes en MS-Exchange garanderen optimale verbindingen met vooraanstaande bedrijfsapplicaties. CEYONIQ richt zich op bedrijven in de sectoren financiële en zakelijke dienstverlening, overheid en zorg. Door haar internationale kantorennetwerk met 750 medewerkers kan de CEYONIQ-groep haar klanten wereldwijd ondersteunen. Meer informatie over CEYONIQ vindt u op de website: www.ceyoniq.com.

Wilt u meer informatie of high resolution fotomateriaal? Neem dan contact op met:

CEYONIQ B.V. The Communication Force B.V. Gert-Jan de Vries, Managing Director Nanda Bechtholt Tel.: +31 (0) 342 423 600 Tel.: +31 (0) 20 547 10 99 Fax: +31 (0) 342 472 289 Fax: +31 (0) 20 547 01 90 E-mail: g.devries@ceyoniq.com E-mail: nandab@communicationforce.com

5398ce.jpg53995c.jpg