Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Holland International Marathon-special

Holland International heeft in samenwerking met Asics en Runner's World voor 2002/2003 een speciale flyer voor marathons uitgebracht. Deze flyer bevat vijf geselecteerde marathon-toppers van bestemmingen verspreid over de hele wereld. De vijf gekozen bestemmingen zijn: New York, Malta, Jamaica, Zuid-Afrika en Dubai. Deze Holland International flyer is uniek, omdat er een combinatie is gemaakt van het lopen van een marathon en het verblijf op een interessante bestemming.

De eerste reis in de flyer is die naar New York. Er wordt wel eens van deze marathon gezegd dat mensen deze tocht niet gewoon lopen, maar ondergaan. Deze duurloop, die op 3 november voor de 33e keer wordt gehouden, wordt ook wel eens de marathon der marathons genoemd. De reisduur kan variëren van zes tot acht dagen.

Dit jaar is voor het eerst Dubai van de partij. Deze tocht, die in januari 2003 wordt gehouden, is nog een relatief kleine met ongeveer 300 lopers. De Dubai marathon wordt ook wel het Rotterdam van het Midden Oosten genoemd, door het snelle en vlakke parcours. Tijdens de reis valt hier, naast de marathon, nog genoeg te beleven in dit veelzijdige Emiraat.

De prijzen van deze reizen zijn vanaf euro 543 per persoon. De reizen zijn onder voorbehoud van een minimum aantal personen.

Einde persbericht

15 maart 2002/04