Ingezonden persbericht

PERSBERICHT VOOR DIRECTE PUBLICATIE

Managementboek.COM start samenwerking met Bruna.nl

Online boekverkopers bundelen krachten in verkoop managementliteratuur

Groningen/Utrecht, 15 maart 2002

Managementboek.COM (www.managementboek.COM), de online vakboekhandel die sinds 1999 op Internet actief is, heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Bruna.nl. Managementboek.COM heeft besloten tot deze samenwerking met Bruna.nl om de service naar klanten toe te verbeteren en verdere groei te realiseren. Voor Bruna.nl betekent de samenwerking een versteviging van haar positie in het segment van managementliteratuur.

Beide partijen zullen de huidige vakboekhandel Managementboek.COM gezamenlijk verder ontwikkelen. Tevens bestaan er plannen om nieuwe diensten te ontwikkelen die nauw aansluiten bij de behoeften van diverse klantsegmenten, waarbij diverse informatiedragers geïntegreerd rond klantgroepen worden aangeboden.

Voor klanten van managementboek.COM heeft de samenwerking een aantal belangrijke voordelen. Zo is het nu mogelijk om naast managementboeken ook andere titels te bestellen en zijn er meer betaal- en bezorgmogelijkheden. Daarnaast zijn de bezorgkosten aanzienlijk verlaagd en kunnen bestellingen voortaan wereldwijd worden afgeleverd.

Uiteraard blijft de nadruk op managementliteratuur liggen en zal altijd een zo goed mogelijke selectie aan de klant worden aangeboden. Managementboek.com beschikt over een zeer uitgebreid assortiment managementliteratuur en overige vakliteratuur. Dagelijks worden nieuwe titels toegevoegd.

Managementboek.COM en Bruna.nl bundelen jarenlange expertise om zo de dienstverlening te optimaliseren, nieuwe diensten te ontwikkelen en het marktaandeel te vergroten.

Managementboek.COM is een initiatief van Notenbomer Internet Center bv (http://www.notenbomer.nl) in samenwerking met Bruna.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Notenbomer Internet Center bv / Managementboek.com René Notenbomer
Postbus 2054
9704 CB GRONINGEN
050 - 5757833
050 - 5757844
info@managementboek.com
www.managementboek.com

Bruna.nl
Michel Koster
030 - 2905330
mkoster@bruna.nl