Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 15-03-2002 Mediaberichten 15 maart (laatste berichten)

Venlo Verkeerscontrole

VENLO De politie heeft bij diverse controles donderdag 19 verkeersdeelnemers beboet voor verschillende overtredingen. Op de Stationstraat in Hegelsom zijn 14 automobilisten bekeurd die geen gordel gebruikten en 1 omdat de APK van zijn auto was verlopen. Op de Venloseweg in Sevenum is een bromfietser zonder helm bekeurd en in Blerick zijn drie bekeuringen uitgeschreven: 1 voor het rijden door rood licht en 2 voor bromfietsers zonder helm

Weert Gordelcontrole

WEERT - De politie heeft vrijdagmorgen in Weert 22 bekeuringen opgemaakt voor het rijden zonder gebruik te maken van de autogordel. Op de Maaseikerweg werd vrijdagmorgen tussen 09.30 en 12.00 uur een verkeerscontrole gehouden op het gebruik van veiligheidsmiddelen in de auto. Bij staandehouding bleek dat 22 automobilisten hun autogordel niet in gebruik hadden.

Venlo opnieuw 12 arrestaties in aanpak drugsoverlast

VENLO Afgelopen week heeft de politie in het kader van Hektor opnieuw een twaalftal mensen gearresteerd en ruim 100 gram drugs (voornamelijk cocaine) inbeslag genomen. De grootste slag werd geslagen in een pand aan de Parallelweg. Daar zijn 6 mensen aangehouden en is ruim 90 gram cocaine in beslag genomen. Maar ook ruim tweeduizend euro en bij de huiszoeking onder leiding van de rechter commissaris ook ruim twintig patronen (waarschijnlijk uit de Tweede Wereldoorlog) en een 9 mm patroon. Daarbij 800 gram van een onbekende stof die nog wordt onderzocht. Drie van de verdachten zijn in verzekering gesteld terwijl het onderzoek tegen hen wordt voortgezet.

Nederweert bedrijfsinbraak

NEDERWEERT Bij een bedrijfsinbraak in een bedrijf aan de Hulsenweg is voor enkele duizenden euros aan geld buitgemaakt. Inbrekers braken een raam open en braken eenmaal binnen de kluis open. Daaruit namen ze het geld mee.

Roermond winkeldief krijgt 115 euro boete

ROERMOND De politie heeft in overleg met de officier van justitie een 43-jarige man uit Roermond een boete van 115 euro opgelegd, nadat hij in een winkel voor iets meer dan 5 euro had gestolen. Medewerkers van een grootwinkelbedrijf aan de Lindelaan betrapten de man vrijdagmorgen bij de diefstal en droegen hem over aan de politie. De boete betaalde de man contant.

Venray - 54 bekeuringen bij snelheidscontrole

VENRAY Bij een snelheidscontrole op de Noordsingel heeft de politie vrijdagmorgen 54 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 426 voorbijgangers was de hoogste snelheid 82 km/u.

Oostrum - 54 bekeuringen bij snelheidscontrole

OOSTRUM Bij een snelheidscontrole op de Stationsweg heeft de politie vrijdagmorgen 46 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 383 voorbijgangers was de hoogste snelheid 73 km/u.

Weert - 13 bekeuringen bij snelheidscontrole

WEERT Bij een snelheidscontrole op de Louis Regoutstraat heeft de politie vrijdagmiddag 13 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid was daar 89 km/u. Het aantal voorbijgangers is niet geteld.