Psycho-medisch centrum Parnassia

Persbericht
---

Den Haag, 15 maart 2002

Slaan eerste paal nieuwbouw Centrale Keuken van Parnassia, psycho-medisch centrum

Met trots maken wij bekend dat in maart 2002 gestart wordt met de nieuwbouw Centrale Keuken. Deze nieuwbouw wordt een modern assemblage/ productiecentrum op het industrieterrein te Wateringseveld.

Er wordt geen traditionele keuken gebouwd maar een logistiek centrum. Het gebouw krijgt een oppervlak van 1539 m². Het ontwerp is van Hofmann-Vollebregt Architecten uit Monster. De centrale keuken zal per dag 1750 maaltijden gaan produceren/ assembleren: er worden maaltijden geproduceerd en maaltijden kant en klaar ingekocht. Na opslag worden de maaltijden per persoon geportioneerd. De centrale keuken gaat werken volgens het concept 'ontkoppeld koken'. Dat wil zeggen maaltijden worden bereid, na bereiding teruggekoeld en opgeslagen, voor gebruik worden de maaltijden op de afdeling opgewarmd.
De keuken zal naast Parnassia ook voor andere instellingen maaltijden gaan leveren.

Parnassia werkt samen met Albron Catering. Per 1 april 2002 is er een BV opgericht door Ockenburgh Holding en Albron dat Alofood BV zal heten.

Op woensdag 20 maart zal de eerste paal geslagen worden door twee medewerkers van Parnassia.

Het programma ziet er als volgt uit: 15.00 uur ontvangst
15.10 uur korte toespraak door Rob Leenheer, hoofd Facilitair Bedrijf 15.20 uur het slaan van de eerste paal 15.30 uur informeel samenzijn 16.00 uur afsluiting

Uitnodiging voor de pers:
Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van het slaan van de eerste paal van de nieuwbouw.

Adres:
Klopperman te Wateringen (bedrijventerrein Wateringseveld) Routebeschrijving:
Vanaf A4, richting Den Haag, afslag Den Haag Zuid, volg N211/E30, bij Van Vliet-BMW dealer rechts af, bij rotonde rechtdoor, bij T-splitsing rechts af (Stoelmatter), aan het eind links de Klopperman op. Het bouwterrein ligt aan het einde van deze weg aan de rechterkant.
---