Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

En de winnaar is....... Henk Albers!!

Nederlands Kampioenschap Allround Photo Play 2001/2002

Op 16 maart 2002 vond het Nederlands Kampioenschap allround Photo Play 2001 plaats. In het Willem II stadion te Tilburg hebben een aantal spelers een spannende strijd gestreden voor deze titel. En natuurlijk vooral voor de eeuwige roem! En de winnaar is: Henk Albers uit Leeuwarden.

Photo Play
Alleen al dit jaar speelden ruim 800.000 mensen in meer dan 8.000 horecazaken in Nederland Photo Play. Hiermee is direct de populariteit van de Photo Play aangetoond, welke de legendarische PacMan en de aloude flipperkast ruim overtreft. Photo Play is daarom ook de meest succesvolle amusementsautomaat ooit!

13 deelnemers leverden spannende strijd tijdens 2e NK Photo Play

Het Willem II stadion was op zaterdag 16 maart het toneel van het tweede Nederlandse kampioenshap Photo Play. Aan de voorrondes deden meer dan 8.000 spelers mee waarvan uiteindelijk 13 finalisten gestreden hebben om de felbegeerde titel. Na de ontvangst en een rondleiding door het Willem II stadion kon de strijd beginnen. Tijdens de voorfinale kregen de 13 spelers 20 minuten de tijd om op 3 spellen een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Uiteindelijk gingen 4 personen door naar de finale; Jan Leibbrandt uit Amsterdam, Tjarda Mijnster uit Vlaardingen, Henk Albers uit Leeuwarden en titelverdediger Robert Snoeren uit Tilburg. Na deze zenuwslopende op tijd gespeelde voorfinales kreeg iedereen even rust tijdens het diner en de voetbalwedstrijd Willem II Sparta. Voor een 150 koppig publiek werd na de wedstrijd de finale gespeeld. Publiek kon de wedstrijd volgen op 2 grote schermen die naast het podium stonden. De 4 finalisten speelden 3 spellen, Concentration, Shanghai en Take Two. Na de 1e 2 spellen ging titelverdediger Robert Snoeren op kop, maar na een uitermate spannend Take Two moest Robert toch zijn titel aan Henk Albers afgeven. Robert eindigde op een mooie 2e plaats, op de 3e plaats Jan en voor Tjarda was de 4e plaats weggelegd.

Voor meer informatie over de winnaar, andere deelnemers of over Photo Play, kunt u contact opnemen met Ingeborg Koens, communicatie fun.net Benelux BV, 013 - 469 08 24 / 06 51 83 10 84