Politie Amsterdam-Amstelland

Poging overval postkantoor
18-3-2002. Vanochtend rond elf uur hebben twee onbekende mannen geprobeerd een postkantoor aan de Hoofdweg te overvallen. Ze betraden het postkantoor op het moment dat een waardetransportauto zou gaan lossen. De bestuurder van de geldauto had kennelijk in de gaten wat de mannen van plan waren: hij blokkeerde met de geldauto de doorgang voor de overvallers. Zij zagen toch kans om het postkantoor te verlaten. Ze gingen er zonder buit vandoor op een scooter. De geldauto heeft nog getracht de overvallers te volgen, maar raakte ze kwijt.


---

Skeelerende jongen gewond
18-3-2002. Zaterdagavond rond kwart voor zeven is een 15-jarige jongen gewond geraakt bij het skeeleren op de Kerwin Lucasstraat. De jongen viel en bezeerde daarbij een pols en zijn kin. In een ziekenhuis werd zijn pols in het gips gezet en de kin dichtgeplakt. De jongen droeg bij het skeeleren geen bescherming.


---

Ramkraak kledingwinkel
18-3-2002. Zondagochtend rond half zeven is een snelkraak gepleegd op een kledingwinkel aan het Buikslotermeerplein. Een personenauto reed door de voorpui en het rolluik. De daders hebben een onbekende hoeveelheid kleding weggenomen. De gebruikte auto is bij de winkel achtergebleven. Het is niet duidelijk hoe de daders zijn weggekomen.


---