Uitnodiging voor presentatie
Team Farm Frites-Hartol

ROTTERDAM Hierbij nodigen wij u uit voor de officiële presentatie van de professionele dameswielerploeg Team Farm Frites-Hartol op maandag 18 maart. In Van der Valk hotel Akersloot, nabij Alkmaar, zullen vanaf 13.00 uur de zes rensters uit de succesvolle formatie van 2001 (85 zeges), plus de drie aanwinsten voor dit jaar door Ardie den Hoed worden gepresenteerd.

In een vraaggesprek op de bank zullen manager Michael Zijlaard, kopvrouw Leontien Zijlaard-Van Moorsel en een aantal andere rensters van Team Farm Frites-Hartol uitleg geven over de sportieve en commerciële doelstellingen voor 2002. Maar ook het met financiële steun van de gemeente Rotterdam, de dienst Sport en Recreatie en Rotterdam Topsport geprolongeerde clinicprogramma komt aan bod. En natuurlijk ook de tweede editie van de Rotterdam Airport Ladies Challenge. De wedstrijd, het Open nationaal kampioenschap achter derny's, wordt op zondag 12 mei op het parcours van rwc Ahoy' georganiseerd. De bijeenkomst in Van der Valk hotel Akersloot wordt afgesloten met een buffet van broodjes.

Team Ton van Bemmelen Sports-Novilon, de opleidingsploeg die net als Team Farm Frites-Hartol, deel uitmaakt van de stichting Rotterdam Cycling, wordt twee dagen eerder, zaterdag 16 mei, in Hazerswoude-Rijndijk bij hoofdsponsor Ton van Bemmelen Sports gepresenteerd




Rotterdam Cycling