Op zaterdag 1 juni aanstaande zal het Ozzfest-festival voor de eerste keer in Nederland zijn. In het Goffertpark in Nijmegen zullen, verdeeld over drie podia, ongeveer 20 bands gaan optreden. Ozzfest is in Amerika al jaren een begrip. Het concept werd bedacht door de godfather of heavy metal: Ozzy Osbourne. Naast zijn recent solowerk is hij ook zanger en oprichter van de legendarische band Black Sabbath. Met Ozzfest presenteert hij jaarlijks het beste wat er op dat moment op metalgebied te krijgen is. Met de versie in Groot Brittanië was Ozzfest vorig jaar voor het eerst buiten de States, dat is zo goed bevallen dat het metalfeest nu dus ook naar Nederland komt.

Voor het Ozzfest in Nijmegen zijn er inmiddels al tien bands bevestigd. Naast grote baas Ozzy Osbourne hebben we ook Slayer, Tool, Drowning Pool, Black Label Society, Soil, Kittie en nu ook American Head Charge weten vast te leggen. Van eigen bodem komen Within Temptation en Dreadlock Pussy. Maar daar blijft het niet bij qua Nederlands product. Eén podium op Ozzfest zal in het teken staan van Nederlandse metalbands, en jij kunt binnenkort op www.ozzfest.nl stemmen wie daar moeten optreden.

Tickets kosten ¤ 45 en de verkoop is inmiddels gestart door Ticketservice via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m.), de bekende voorverkoopadressen of bestel ze rechtstreeks via deze link: https://tickets.lvp.nl/nl/res.php?vn=2702&origin=5

OZZFEST
Met oa: Ozzy Osbourne, Slayer, Tool, Drowning Pool, Black Label Society, Soil, Kittie, American Head Charge, Within Temptation, Dreadlock Pussy en anderen.

Zaterdag 1 juni 2002
Goffertpark - Nijmegen
Deuren open: 11.00 uur
Aanvang: 12.00 uur
Tickets: ¤ 45 (excl. servicekosten)

Meer informatie binnenkort op http://www.ozzfest.nl