AutoRai

19-3-2002

Modellengamma Kia Joice verder uitgebreid

Kia heeft het modellengamma van de Joice voor het komende jaar uitgebreid. Naast de LS, biedt Kia voortaan nog eens twee verschillende uitvoeringen van deze ruime zevenzitter aan.

De eerste luistert naar de naam Comfort. Kia heeft dit model voorzien van een aantal luxe zaken waardoor Kia-rijden nog leuker wordt. Als tweede is er de Exclusive, een combinatie van de luxe uitrusting van de Comfort met een avontuurlijk karakter. Deze uitvoeringen zijn vanaf nu bij de Kia-dealer leverbaar.

De Joice Comfort doet zijn naam eer aan met tal van comfortverhogende zaken, zoals een automatische airconditioning en een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak. Bovendien is de auto voorzien van lichtmetalen velgen. De prijs van de Kia Joice Comfort komt op 20.995 euro. Voor wie op zoek is naar avontuur op een comfortabele wijze is er de Joice Exclusive. Deze meest luxe versie van de Joice completeert de uitrusting van de Comfort met ABS, koplampsproeiers en een RV-meter met o.a. een buitentemperatuurmeter. De Joice Exclusive is verkrijgbaar vanaf 22.495 euro.

Praktisch en rijk uitgerust

De ruime Joice biedt plaats aan maar liefst zeven personen en is een van de ruimste MPVs in zijn klasse. Het flexibele interieur kent veel gebruiksmogelijkheden. Zo is de derde zitrij bijvoorbeeld gemakkelijk neerklapbaar, waardoor een grote bagageruimte ontstaat. Vanaf de LS is de uitrusting van de Joice al zeer compleet. Zaken als airconditioning, dubbele airbags, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, centrale portiervergrendeling, een dakreling en stuurbekrachtiging zijn standaard. De 2,0-liter zorgt dankzij 139 pk voor pittige prestaties die perfect bij het sportief gelijnde uiterlijk passen. Naast de standaard handbediende vijfversnellingsbak is een automatische transmissie leverbaar. Er is al een Kia Joice leverbaar vanaf 19.995 euro.

\