Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT
Den Haag, 20 maart 2002
PEPC Newspaper Vending Unit print laatste editie van 69 kranten uit 37 landen in Bumrungrad Hospital in Bangkok

PEPC installeert DIGITALE KRANTENKIOSK IN INTERNATIONAAL ZIEKENHUIS IN THAILAND

PEPC Worldwide heeft vandaag haar digitale krantenkiosk in het Bumrungrad Hospital in Bangkok (Thailand) geïnstalleerd. Het Bumrungrad Hospital is het eerste ziekenhuis ter wereld dat patiënten en bezoekers dagelijks de laatste editie van hun eigen krant aanbiedt. De PEPC Newspaper Vending Unit print wereldwijd de laatste editie van 69 nationale en internationale kranten uit 37 landen.

PEPC installeert haar digitale krantenkiosken wereldwijd op drukbezochte internationale locaties zoals hotels, beurscentra, vliegvelden en cruiseschepen. Met de installatie van een PEPC Newspaper Vending Unit in het Bumrungrad Hospital opent PEPC een nieuw distributiekanaal voor haar service. We zijn erg tevreden over de overeenkomst met het Bumrungrad Hospital, zegt Raoul Maphar, Algemeen Directeur PEPC Worldwide, de toevoeging van een internationaal ziekenhuis bewijst eens te meer het ongekend aantal potentiële locaties voor onze service.

Het Bumrungrad Hospital, Azië s enige internationaal geaccrediteerde ziekenhuis, biedt jaarlijks plaats aan meer dan 750.000 patiënten waarvan 215.000 patiënten uit het buitenland afkomstig zijn. We zijn enorm verheugd dat we onze patiënten en bezoekers gedurende hun verblijf in ons ziekenhuis dagelijks de laatste editie van hun eigen krant kunnen aanbieden , zegt Curtis J. Schroeder, de Amerikaanse Algemeen Directeur van het Bumrungrad Hospital. We zijn er van overtuigd dat een dagelijkse touch of home het verblijf in ons ziekenhuis veraangenaamt.

Naast de installatie van een PEPC Newspaper Vending Unit in het Bumrungrad Hospital installeerde PEPC s lokale dealer deze week een digitale krantenkiosk in het Dusit Thani Hotel in Bangkok. PEPC biedt haar print-on-demand service op dit moment aan op zes locaties in Bangkok.

Over PEPC Worldwide
PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong, is een wereldwijde distributeur van digitale content afkomstig van nationale en internationale krantenuitgevers. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve digitale krantenkiosk ontwikkeld die on-demand direct de laatste editie van kranten print. De door PEPC en IBM ontwikkelde state-of the-art software en PEPC s Private Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1 % van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar krantenkiosken over de gehele wereld. Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan www.pepcworldwide.com.

Over het Bumrungrad Hospital
Het Bumrungrad Hospital, opgericht in 1980, is de grootste aanbieder van private gezondheidszorg in Thailand en in de regio. Voor meer informatie over het Bumrungrad Hospital kunt u een bezoek brengen aan www.bumrungrad.com.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (