Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-03-2002 Persberichten district Rijn en Venen, 09.45 uur

Vrouw onder invloed veroorzaakt twee aanrijdingen

KAMERIK Op dinsdag 19 maart werd omstreeks 15.45 uur gemeld dat een aanrijding had plaatsgevonden op de Van Teijlingenweg. Agenten, onderweg naar de aanrijding, kwamen op de Meent nog een aanrijding tegen. Bij deze aanrijding troffen zij een 30-jarige automobiliste uit Utrecht aan, die onder invloed bleek te zijn van alcoholhoudende drank.Terwijl de agenten een onderzoek begonnen bij de aanrijding, meldde een automobilist zich ter plaatse en deelde mee even daarvoor op de Van Teijlingenweg ook door de vrouw met haar auto te zijn aangereden.

De veroorzaakster van beide aanrijdingen werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat zij 2,75 promille aan alcohol in haar lichaam had. Tegen haar werd proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd. De beide aanrijdingen waren veroorzaakt doordat de verdachte niet voldoende rechts had gereden. De voertuigen liepen lichte schade op.

Verkeerscontrole

MAARSSEN Op dinsdag 19 maart werd door de politie een verkeerscontrole gehouden op de Straatweg. Er werd gecontroleerd tijdens de ochtend en in de middag. Tijdens de controle werden 4 automobilisten bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht; 2 fietsers werden bekeurd voor dit zelfde feit; 2 personenautos bleken niet gekeurd te zijn en 5 automobilisten werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.