Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 20-03-2002 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdag is snelheidscontrole gehouden op de Philippusstraat in Sint Oedenrode. Op deze weg waar 30 km/u gereden mag worden, werden 30 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 61 km/u.

Op de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel zijn dinsdag 30 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg is 60 km/u toegestaan. De hoogst gemeten snelheid was 109 km/u.

INBRAAK WONING, Liempde

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Molendijk in Liempde. Een raam werd openge-broken waardoor men binnen kon komen. Beeld- en geluidsapparatuur en sierden werden gestolen.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxtel

Dinsdagavond is een 21-jarige man uit Liempde gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met een auto over de Kapelweg onder Boxtel in de richting Haaren. Op die weg haalde hij een auto, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Boxtel in. Bij deze inhaalmanoeuvre kwam de auto van de man uit Liempde in de linker berm terecht, waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor reed hij tegen een rechts van de weg staande boom. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING EN STALKING, Boxtel

Dinsdagavond is een 22-jarige man uit Boxtel aangehouden. Rond 20.20 uur trof een 29-jarige aangever uit Boxtel de man op Zonnegloed in Boxtel. Daar de 22-jarige man volgens de aangever al geruime tijd zijn gezin stalkt, vroeg hij hem weg te gaan uit de straat. De man sloeg daarop aangever enkele keren in het gezicht. Op het schreeuwen van de aangever kwamen buurtbewoners naar buiten, die de 22-jarige Boxtelnaar wisten te overmeesteren. De 29-jarige man raakte zodanig gewond, dat hij zich door een dokter moesten laten behan-delen. De 22-jarige Boxtelnaar is voor verder onderzoek ingesloten en in verzekering ge-steld.

INBRAAK WONING, Vught

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Repelweg in Vught. Een ruit van de woning werd vernield waardoor men binnen kon komen. Geluidsapparatuur, cd`s en een fax werden gestolen.

INBRAAK WINKEL, Berlicum

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een winkel aan het Mercuriusplein in Berlicum. Een ruit van de winkel werd vernield. In de winkel werd een vitrine kast openge-broken waaruit sieraden werden gestolen.