Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 20-03-2002 Persbericht district Den Bosch

RIJBEWIJS KWIJT, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is een 20-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed met een auto met een snelheid van 115 km/u over de Bruistensingel in `s-Hertogenbosch. Op de krui-sing met de Zandzuigerstraat en de Veemarktkade reed hij ook nog door het rode licht. De man werd voor de overtredingen bekeurd en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

VENTEN, Drunen

Dinsdagmiddag is een 36-jarige Tilburger bekeurd. De man was in Drunen aan het venten met kaarten, waarbij hij vertelde, dat de opbrengst voor de jeugd van FC Drunen was. Daar de man echter voor zichzelf aan het venten was, werd hij bekeurd. Om te mogen venten voor een bepaald doel, is een vergunning van de gemeente vereist.

KLEDING GESTOLEN BIJ RAMKRAAK, Nieuwkuijk

Dinsdagavond is bij twee bedrijven aan de Middelweg in Nieuwkuijk kleding gestolen. Met een auto werd de gezamenlijke toegangsdeur van de panden geramd, waardoor men binnen kon komen. Een nog onbekende hoeveelheid kleding werd uit de twee bedrijven gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, Elshout

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de van Schagenstraat in Elshout. Een deur aan de achterzijde van het bedrijf werd opengebroken. Uit de kantoorruimten werden com-puters gestolen.

JONGEN AANGEHOUDEN MET VALSE JAARKAART, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 17-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. De jongen reisde met de trein en had een valse jaarkaart bij zich. De kaart bleek eerder gestolen te zijn. Hij had zijn eigen foto op de gestolen jaarkaart geplakt. Tegen de jongen is proces-verbaal opge-maakt.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag zijn twee bestuurders gewond geraakt bij een ongeval. Een 49-jarige man uit Cromvoirt reed met zijn auto over de Rietveldenweg in `s-Hertogenbosch. Op de kruising van die weg met de Ruwekampweg en de Graaf van Solmsweg, reed hij linksaf, daarbij had hij een hem tegemoetkomende auto bestuurd door een 20-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch niet zien naderen. Op de kruising ontstond een aanrijding. Beide bestuurders zijn gewond overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.