Ingezonden persbericht


Project Management Instituut Nederland organiseert markt voor de 15e keer

ProjectManagement Markt 2002

Op donderdag 21 maart 2002 organiseert het Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland) de 15e ProjectManagement Markt (PMM). De ProjectManagement Markt informeert de bezoeker breed over alle facetten van het werkveld. Plaats van handeling is Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Markt, Productpresentatie of Workshop

PMI-Nederland biedt u een keur aan bedrijven op de Markt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in besloten bijeenkomsten met geïnteresseerden van gedachten te wisselen over bestaande en nieuwe ontwikkelingen van projectmanagement in het algemeen en van producten, diensten en organisaties in het bijzonder. Dit kan door middel van een workshop, een interactieve bijeenkomst, of een productpresentatie van een half uur waarin specifieke producten of diensten belicht worden.

Debatsessies

Ook keren dit jaar de zo populaire debatsessies op de ProjectManagement Markt terug. Met prikkelende stellingen worden deskundigen uitgedaagd om stevig met elkaar in debat te gaan ten overstaan van vakgenoten en geïnteresseerden.

Project Management Instituut Nederland

Het Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland) verenigt mensen die werkzaam zijn in het vakgebied projectmanagement of daarbij op enigerlei wijze zijn betrokken.

PMI-Nederland is in 1979 opgericht als een nationale vereniging, geregistreerd in s-Gravenhage en aangesloten bij de International Project Management Association (IPMA). Inmiddels is IPMA een associatie van nationale verenigingen in 22 landen met in totaal 12.000 leden.

PMI-Nederland ooit begonnen met 70 leden is uitgegroeid tot een actieve vereniging met 1.300 leden, afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven en de overheid.

Het doel van PMI-Nederland is het vak te professionaliseren en tevens het bundelen en delen van de kennis en ervaring van de leden te bevorderen. Om dit te bereiken organiseert de vereniging avondlezingen, workshops, bedrijfsexcursies, jaarlijks een nationaal congres en een ProjectManagement Markt. Verder geeft PMI-Nederland het tijdschrift Projectie uit.

Nadere informatie en aanmelding: secretariaat PMI-Nederland 033-2473408 of http://www.pminl.nl/pmm/pmm_startpagina.htm.

Noot voor de redactie (