Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Doen wat je werkelijk wilt:
Een workshop die je in contact brengt met je diepere verlangens.

Alles voor elkaar op privé en zakelijk gebied zo op het eerste gezicht niets meer te wensen en toch het gevoel hebben 'is dit alles?' Voor degene die dit herkent is de workshop 'doen wat je werkelijk wilt' een duwtje in een nieuwe richting. Op zaterdag 23 maart vindt deze workshop plaats in Driebergen locatie Kraaybeekerhof.

De workshop is georganiseerd door 2 professionals: Eveline Beukema, loopbaanadviseur en trainster, Marja Petiet trainer/ coach in communicatie en veranderingsprocessen. Hun aanpak kenmerkt zich door de wisselwerking van spiritualiteit en daadkracht. De workshop is erop gericht helder te maken "wat je werkelijk wilt" en "hoe dit te concretiseren".

In 2001 werd de workshop bezocht door vrouwen. Uit reactie op de publiciteit rond deze workshop blijkt de vraag 'is dit alles?' zeker ook onder mannen te leven. Toch lijkt de drempel om deel te nemen voor hen hoger, daarom worden mannen hierbij expliciet uitgenodigd deel te nemen. In de praktijk blijkt dat juist de inbreng van de deelnemers vanuit verschillende achtergronden bijzonder inspirerend en verhelderend te werken voor elkaar.

De workshop doen wat je werkelijk wilt wordt op zaterdag 23 maart gehouden van 11:00 tot 17:00 uur. Gezien de persoonlijke aanpak is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen. De deelnamekosten voor deze dag bedragen ª 225,- per persoon. Dit is inclusief koffie/ thee, lunch, informatiemateriaal en een afsluitende 'borrel'.