Ingezonden persbericht

VERKADEALBUMS VERZAMELEN

Anton Siedsma uit Hoofddorp is een verwoed verzamelaar van oude Plaatjesalbums en VERKADEALBUMS in het bijzonder.

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2002 is hij een van de ruim zeshonderd standhouders op de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal te Utrecht

In zijn stand nr 557, rechtsachter bij de ingang toiletten, kunnen de vele dubbele plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht. Siedsma raadt alle bezoekers aan hun verzamelwaar mee te nemen naar deze beurs om de waarde ervan te vernemen, of het materiaal om te ruilen of evt. te verkopen. Het is altijd weer bijzonder spannend welke hem nog ontbrekende oude plaatjesalbums of losse plaatjes worden meegenomen of aangeboden.Ook kan men aan zijn stand Oude Schoolplaten en alles van AAP-NOOT-MIES bewonderen. Heel verzamelend Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar deze verzamelbeurs. Men kan er de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen aantreffen.

Kom gerust ook eens kijken of anders : bel 023 - 5614727 of stuur een mailtje siedsma@quicknet.nl of kijk op : http://www.kinderlines.nl/siedsma

Op 20 en 21 april 2002 en 16 en 17 november 2002 is de Internationale Verzamelaars Jaarbeurs in Utrecht met vele duizenden deelnemers.

Bezoek dus op 23 en 24 maart 2002 van 9.30 17.00 uur de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal aan de Sartreweg te Utrecht nabij De Berenkuil en de A 27 in Utrecht.