ChristenUnie


Agenda

UnieCongres | Landelijke verkiezingen

---
UnieCongres

Data: 23-03-2002

De ChristenUnie nodigt u uit!

Zaterdag 23 maart kijken we terug op de gemeenteraadsverkiezingen en starten we de landelijke verkiezingscampagne in Apeldoorn met een flitsend programma!!
Van 13.00 - 15.30 uur in Congrescentrum Orpheus, Churchillplein 1 in Apeldoorn.
Alle leden van de ChristenUnie zijn hierbij van harte welkom.

Graag even aanmelden via tel. 033 - 422 69 69 of bureau@christenunie.nl

(ps. Nog enkele tientallen plaatsen beschikbaar)

Agenda

Amersfoort, februari 2002

5e Uniecongres 23 maart 2002

Geacht bestuur, geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het 5e Uniecongres van de ChristenUnie. Dit congres zal, zo de HERE wil, worden gehouden op 23 maart a.s., in congrescentrum Orpheus in Apeldoorn vanaf 10.00 tot ca. 15.30 uur.

De agenda voor het congres treft u op de achterzijde van deze brief aan. Het programma staat geheel in het teken van het verkiezingsjaar 2002. Immers het congres vindt plaats tussen de raadsverkiezingen van 6 maart en de Tweede Kamerverkiezingen van 15 mei. Naast een uitgebreide terugblik op de gemeenteraadsverkiezingen zal de start van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen het leeuwendeel van de tijd vergen. Er is dan ook maar een enkel voorstel van het Uniebestuur te behandelen, namelijk de (her)verkiezing van onze voorzitter en vice-voorzitter.

Er wordt door het campagneteam hard gewerkt aan een aantrekkelijk programma, dat de moeite waard is voor het hele gezin. Nadere mededelingen over het programma en aanmelding voor het congres en de lunch volgen in de congresbundel die begin maart aan u wordt toegezonden.

Als u vragen heeft over de organisatie van het Uniecongres kunt u altijd terecht bij ons secretariaat in het Uniebureau. Zij zijn u graag van dienst.

Graag heten wij u allen van harte welkom!
Geve de HERE GOD ons een gezegende vergadering.

Namens het Uniebestuur,

Drs. M.J. Bikker
Secretaris


---

Landelijke verkiezingen

Data: 15 mei 2002


---