(ongedateerd bericht)

Kuijpers Installaties winnaar BOV-trofee 2002

Tijdens een spannende finale in het Evoluon is door de jury, onder leiding van Ben Pollmann (directeur van de Kamer van Koophandel Oost-Brabant), bekend gemaakt, dat Kuijpers Installaties uit Helmond de winnaar van de zevende 'Beste Ondernemers Visie'-trofee 2002 is geworden.

Kuijpers kreeg de prijs omdat hij volgens de jury aantoont dat 'een gezonde economische benadering goed kan samengaan met een idealistische kijk op de maatschappij'.

De jury prees Kuijpers voor zijn grote maatschappelijke betrokkenheid. De directeur/grootaandeelhouder toont die persoonlijk via bestuursfuncties bij diverse regionale instellingen. Medewerkers moedigt hij aan om actief te zijn in het verenigingsleven en het onderwijs. Kenmerkend noemde de jury de grote steun van het bedrijf aan de Stichting Tegen Zinloos Geweld. Lovende woorden waren er ook voor de zuinige wijze waarop Kuijpers omspringt met energie.

Directeur Wim Kuypers mocht uiteindelijk de felbegeerde trofee ontvangen uit handen van Rein Welschen, de burgemeester van Eindhoven.