Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-03-2002 Persberichten district Eemland zuid, 12.15 uur

Snelheidscontrole

WOUDENBERG Op de Stationsweg Oost werd vrijdagochtend een snelheidscontrole gehouden.
In totaal werd de snelheid van 1433 voertuigen gemeten, 67 automobilisten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/h waar 50 km/h mag worden gereden.
Alle overtreders kregen een bekeuring.

Bekeuring voor illegaal dumpen van afval

AMERSFOORT - Donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur werd op de Lindeboomseweg door surveillerende agenten afval langs de kant van de weg aangetroffen. Uit onderzoek werd duidelijk van wie het afval afkomstig was.
Een 18-jarige man uit Amersfoort bekende de overtreding en hij zou alsnog de rommel opruimen. Hij kreeg een proces-verbaal.

Verkeersongeval met letsel

AMERSFOORT Donderdagavond omstreeks 23.45 uur vond op de Sagenlaan een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietser. Een 15-jarige jongen uit Amersfoort reed op zijn fiets over de Sagenlaan in de richting van de Paladijnenweg. Op dat moment werd hij ingehaald door een witte personenauto. De bestuurder maakte het bekende middelvinger gebaar, minderde vaart en remde. Hierop botste de fietser tegen de achterzijde van de auto. Na de aanrijding reed de bestuurder zonder achterlating van gegevens weg over de Paladijnenweg. Door de botsing is de fiets beschadigd. De jongen liep verwondingen op aan zijn gezicht en been.