Gemeente Katwijk


* Katwijk beloont buurtcomité Hoornes Noord-Oost met taart

---

Katwijk beloont buurtcomité Hoornes Noord-Oost met taart

Katwijk, 20 maart 2002

De gemeente Katwijk, vertegenwoordigd door wethouder van Paridon, trakteert het buurtcomité Hoornes Noord-Oost zaterdag 23 maart a.s. op taart. Dit omdat zij het initiatief hebben genomen om op die dag de portieken in de Hoornesflats op te ruimen en buurtbewoners bewust te maken van de leefregels in hun eigen woonomgeving.

Het initiatief van het buurtcomité Hoornes Noord-Oost is onderdeel van een uitgebreide actie. Eerder deze week hebben de leden van het comité huis aan huis leefregels verspreid. Deze leefregels gaan overigens niet alleen over het schoonhouden van de leefomgeving maar ook over de omgang van de bewoners met elkaar. Tijdens het uitdelen hebben zij met bewoners gepraat over de zin en onzin van een dergelijke actie. Op zaterdag hoopt het comité dat de buurtbewoners in groten getale zullen helpen met het opruimen van de portieken in de flats in de Hoornes.

De gemeente Katwijk ondersteunt dit initiatief uiteraard van harte. Wethouder van Paridon zal dan ook tijdens deze actie aan één van de initiatiefnemers een taart overhandigen. De actie zal daarnaast muzikaal worden ondersteund door Jong DVS. Zij lopen gedurende de ochtend door de straten van Hoornes Noord-Oost.