Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-03-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING EN MISHANDELING

Zondagmiddag is een 40-jarige inwoner uit Boxtel in zijn woning aangehouden voor bedrei-ging en mishandeling van een 35-jarige plaatsgenoot. De man wordt ervan verdacht afgelo-pen zaterdag het slachtoffer in diens woning aan de Beukums in Boxtel met een mes te heb-ben bedreigd en van de trap te hebben afgetrokken. Het slachtoffer liep bij de val op de trap een paar schaafwonden op. Zijn kon uiteindelijk tussenbeide komen. De verdachte was een vroegere chef van het slachtoffer en de reden van de bedreiging ligt vermoedelijk in de vroe-gere werkrelatie van de twee.

MAN RIJDT ONDER INVLOED VAN ALCOHOL DOOR NA AANRIJDING

Zondagavond heeft een 21-jarige inwoner uit Sint-Michielsgestel op de Papaverstraat in zijn woonplaats, onder invloed van alcohol, een aanrijding veroorzaakt. De man had met zijn auto een paar kleine paaltjes omver gereden en reed daarna door zonder zijn identiteit be-kend te maken. De politie kon hem korte tijd later in een woning aan de Cypressenlaan aan-houden. Hij bleek ruim driemaal de toegestane alcohollimiet te hebben overschreden.

INSLUIPER VLUCHT ZONDER BUIT

Maandagmiddag heeft de 53-jarige bewoonster van een woning aan de Esschebaan in Vught een insluiper op heterdaad betrapt. De vrouw hoorde een verdacht geluid en trof in haar wo-ning een onbekende man aan. De insluiper had de handtas van de vrouw in zijn handen maar liet die kennelijk van schrik bij het zien van de bewoonster vallen. Hij ging er zonder buit vandoor. De dader kon de woning binnenkomen omdat de bewoonster de achterdeur van de woning niet op slot had gedaan.