Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 13 maart 2002

Op maandag 25 maart
RECEPTIE DE HEER C.J.T.J. BIERHOFF

Na een dienstverband van ruim 32 jaar bij de gemeente Geldrop, heeft de heer C.J.T.J. Bierhoff, coördinator/senior beleidsmedewerker Welzijn, Onderwijs en Sport, gebruik gemaakt van de mogelijkheid vervroegd uit te treden. Om deze reden biedt het gemeentebestuur hem een receptie aan op maandag 25 maart. Vanaf 16.30 uur kunt u in het gemeentehuis aan de Hofstraat 4 afscheid nemen van de heer Bierhoff.

De heer Bierhoff kwam op 1 augustus 1969 in dienst van de gemeente Geldrop, waar hij enige tijd later hoofd van de afdeling Onderwijs werd. Deze afdeling werd bij de omvangrijke reorganisatie van de ambtelijke organisatie op 1 januari 1988 samengevoegd met de afdeling Sport; de heer Bierhoff werd vervolgens hoofd van de nieuwe afdeling Onderwijs & Sport. In 1998 werden de afdelingen Onderwijs & Sport en Welzijn geïntegreerd tot de afdeling Welzijn, Onderwijs & Sport. De heer Bierhoff werd op deze afdeling coördinator/senior beleidsmedewerker Welzijn, Onderwijs en Sport.

ONDERWIJS
In zijn loopbaan heeft de heer Bierhoff veel werk verzet voor het onderwijs in Geldrop. Zo is hij nauw betrokken geweest bij de stichting van en de groei van het Strabrecht College, dat de meeste jaren van zijn bestaan immers formeel een gemeentelijke school is geweest. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor de start, het instandhouden en het einde van de openbare basisschool De Hoeksteen, die in de jaren '90 samen is gegaan met Nutsschool De Bolster.