Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-03-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.50 uur

Stelen na stappen

VEENENDAAL Drie inwoners van Veenendaal sloten een avondje stappen (in de nacht van zaterdag op zondag) af met diefstal. Eerst werden bij een benzinestation vlakbij Veenendaal knuffels en motorolie gestolen, daarna sleepten de drie met tuinmeubelen die bij een woning aan t Kofschip stonden.

De drie mannen, 18, 19 en 20 jaar, werden na onderzoek van de diefstal van de tuinmeubels zondagmorgen door de politie aangehouden. Zij hebben bekend; proces-verbaal is opgemaakt.

Overval in Opsporing Verzocht

RHENEN Op maandagavond 25 maart zal in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht worden besteed aan de gewapende overval op het postkantoor aan de Frederik van de Paltshof op 12 maart 2002 om 14.30 uur in de middag.

Tijdens de uitzending worden onder andere videobeelden getoond waarop een dader is te zien. Deze overvaller vlucht later weg met een medeverdachte die met een motor klaar staat. De signalementen van beide verdachten, de vluchtroute en de vindplaats van de motor in een woonwijk in de plaats Kesteren worden in het televisieprogramma nader toegelicht.

De uitzending van Opsporing Verzocht wordt de volgende dag dinsdag 26 maart - midden overdag herhaald rond de klok van 12 uur.