Ingezonden persbericht

Congres: IT als verband voor de Zorg

TILBURG, 20020227 -- Het congres zal plaatsvinden in de aula van de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg op 26 maart aanstaande. Gedurende de dag zullen er vijf lezingen worden gegeven die elk één van de vijf actoren (patiënt, zorginstelling, overheid, zorgverzekeraar en IT leverancier) zullen behandelen. Gedurende de middag zal er een parallelsessie zijn met zowel een lezing als een paneldiscussie. Tegelijkertijd zulllen er zes workshops worden gegeven. Het congres is bedoeld voor studenten, en mensen uit het bedrijfsleven die vanwege hun beroepsuitoefening baat hebben bij het onderwerp van het congres, hierbij kunt u denken aan IT managers en mensen in leidinggevende posities.

De dagvoorzitter is de heer Peterson, hij is als docent en onderzoeker aan de Katholieke Universiteit Brabant verbonden. Daarnaast is hij docent aan de TIAS Business School. Overige sprekers zijn de heer Sollet (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen), de heer Jansen (Zorgverzekeraars Nederland), de heer Molenaar (Ministerie van VWS), de heer van Wier (Market4care) en de heer Jacobs (KPMG). Tijdens de parallelsessies geeft de heer Bloo (Roessingh Research & Development) een lezing en leidt de heer Spil (Universiteit Twente) een discussiepanel. De workshops worden gegeven door Acquest, CHN, Kabbes & Partners, Pentascope, Utopics en Uzorg.

Deelnemers zullen alle lezingen meemaken, daarnaast kan er gekozen worden tussen danwel deelname aan één van de workshops, danwel de parallelsessies. De kosten bedragen voor deelnemers uit profit-organisaties ¤260,- en voor deelnemers uit non-profit organisaties ¤150,-. Tevens geldt er een korting van 25% per persoon bij deelname van drie of meer personen van hetzelfde bedrijf. Voor wetenschappers, EKSAKT-leden, EKSBIT-leden, NGI-leden en studenten gelden aangepaste tarieven. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website, www.sbit.nl/congres of kunt u contact opnemen met Studievereniging SBIT via onderstaande gegevens.



Ingezonden persbericht