Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 26-03-2002 3e Persbericht 26 maart 2002

Eindhoven: Diefstal
Dinsdagmiddag om 15.30 uur is bij een bedrijf aan de Langendijk een 17-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. De jongen liep enkele weken stage bij het bedrijf. Tijdens zijn stageperiode had hij enkele honderden euros uit de kassa verduisterd. Hij werd op heterdaad betrapt. Een deel van het geld is bij hem teruggevonden. De jongen is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur zijn in de St Petrus Canisiuslaan, tijdens een verkeerscontrole, 21 automobilisten op de bon gezet. Ze droegen geen autogordel.

Eindhoven: Tasjesroof
Dinsdagmorgen om 11.00 uur is een 23-jarige vrouw in de Rechtestraat van haar tas beroofd. De vrouw liep richting Markt. Een bromfietser, die voorbij kwam, rukte haar tas van haar schouder. In de tas zat de gsm en een zonnebril van de vrouw.

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 42-jarige vrouw uit Scherpenzeel is dinsdagavond rond 18.50 uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A2 onder Eindhoven. Een 32-jarige Helmonder zag te laat dat verkeer voor hem remde en hij reed met zijn auto achterop de auto van een 26-jarige man uit Weert. De Weertenaar reed op zijn beurt weer achterop de auto van een 57-jarige man uit Veenendaal. De vrouw die bij hem in de auto zat is met nekletsel naar het St Anna ziekenhuis gebracht.

Helmond: Verkeerscontrole
Dinsdagmiddag heeft de politie op de Deltaweg in Helmond een verkeerscontrole gehouden. Twee automobilisten gingen op de bon omdat hun voertuig niet verzekerd was. Verder werden er vijf bromfietsers bekeurd. Twee bromfietsers omdat ze niet op de rijbaan reden, een omdat hij geen 16 jaar oud was en een bromfietser kreeg een bekeuring omdat hij geen helm droeg.

Someren: Woningbrand
Dinsdagmiddag rond 14.45 uur bak brand uit in een woning aan de Imkerd in Someren. De bewoners waren beneden in de woning en hoorden een knal. Toen ze buiten gingen kijken zagen ze dat het dak in brand stond. De brandweer heeft de brand bestreden. De zolderverdieping van de tweekapper brandde uit. Er ontstond rook- en roetschade. Ook het huis van de buren liep rook- roet- en waterschade op. Vermoed wordt dat kortsluiting de oorzaak van het ontstaan van de brand is.