MARKETING EVENTS

Bijeenkomst Genevergenootschap in teken van kunst

BIJEENKOMST GENEVERGENOOTSCHAP IN TEKEN VAN KUNST (van het Genieten)

Op woensdag 27 maart vindt de jaarlijkse Voorjaarsbijeenkomst plaats van het Genevergenootschap (GG) in het gedistilleerdmuseum De Gekroonde Brandersketel te Schiedam. Traditiegetrouw (zoals het distillateurs betaamt) organiseert het GG iets bijzonders voor haar leden en Ambassadeurs.

Jan Pieter Glerum zal tijdens het eerste deel van de avond vijf schilderijen veilen, welke alle in het teken staan van binnenlands gedistilleerd. De werken zijn speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het Oranje Fonds.

Het GG kondigt met trots haar nieuwe Ambassadeurs aan welke tijdens de bijeenkomst worden geïnaugureerd: vooraanstaand jazzmusicus Michiel Borstlap, (sport)journalist Jean Nelissen, Jos Staatsen (o.m. Voorzitter Boer & Croon / v.m. Burgemeester Groningen), Peter van der Velden (Burgemeester Bergen op Zoom), Piet Blauw (Voorzitter PGD) en Nathalie Lans (schrijfster).

Zeer vele van de gewaardeerde Ambassadeurs geven acte de présence tijdens de Voorjaarsbijeenkomst, waaronder Piet Römer, Karla Peijs, Bas Eenhoorn, Dolf de Vries (acteur/schrijver), Dolf de Vries(musicus), Erik de Zwart, Annemarie Jorritsma, Marcel Wanders, Clous van Mechelen, Marnix van Rij en Alexander Rinnooy Kan.

Programma 27 maart: 17.00 19.00 Inauguraties nieuwe leden en
Ambassadeurs, proeverij en veiling
19.00 - ... Besloten GG diner voor leden en Ambassadeurs

Het Genevergenootschap heeft als doelstelling het binnenlands gedistilleerd op positieve wijze onder de aandacht te brengen. Hiertoe organiseert het GG naast de Voorjaarsbijeenkomst onder meer Erkenningen van Jenevercafés.

U bent hierbij van harte uitgenodigd het eerste deel van de Voorjaarsbijeenkomst bij te wonen. Wilt u uw komst aan ons melden via de antwoordfax of via e-mail?

ANTWOORDFAX (gaarne retour faxen naar 020 623 04 55) of aanmelden via post@marketing-events.nl)
Ja ik kom / wij komen 27 maart naar de Voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap:

Naam
journalist: ...................................................
---
Naam fotograaf:

---

---